Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vény nélküli vízhajtó?

Vény nélküli vízhajtó?

Figyelt kérdés
Nem fogyni akarok! Ülőmunkát végzek, estére bedagad a bokám, ha leguggolok feszül a lábam. Néha a csuklóm, ujjaim is. Anyám azt mondta vizesedem. Ha vége a járványnak elmegyek háziorvoshoz, de addig is átmeneti megoldás kell. Gyógyszertárban, drogériában vegyek ilyesmit? Tudom gyógyszert csak orvos írhat fel, szóval vény nélkül kellene valami, ami tényleg segít! Alkoholt, kávét ne írjátok, mert szerintem csak rontana a helyzeten.

2020. ápr. 8. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Nekem nagyon bejött a csalán tea. Dmben szoktam venni, ilyen barna papirzacskoban van, par szaz ft.
2020. ápr. 9. 00:24
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Csalán teát igyad egy hónapig, és persze majd vizsgáltasd ki magad, hogy mi okozza, mert ugye azt kellene kezelni.
2020. ápr. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!