Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta megfájdul a fejem...

Hetek óta megfájdul a fejem munkahelyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy eddig délelőttös voltam a munkahelyemen és akkor sem éreztem magam valami szuperül. De most mióta délutános vagyok kb. négy hete 2 óra munka után a fejem mintha szét akarna menni. Hiába szedek fejfájáscsillapítót vagy akármit egyszerűen nem múlik el. Az is hozzátartozik az igazsághoz egyébként hogy mostanába talán ha 1 l vizet megiszok egy nap. Ez is biztos közrejátszik. Egyébként egy hűtőházban dolgozom szóval még erősen gyanakszom a légkondira. Ugyanis annak kb. egy-másfél hónapja Vitték el a kulcsát így szabályozni sem lehet már csak fúj a hideget. A kialakult helyzet miatt nagyon félek nem-e a vírust kaptam el. Mert igazából ez a fejfájás dolog ezen a héten tetőzött leginkább sokszor már elviselhetetlen.Valakinek van valami tippje? Az az érdekes hogy mindig csak itt a munkahelyen fájdul meg. Amikor otthon vagyok nincs ilyen probléma.

2020. ápr. 3. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek valami neurológiai problémája lett a hűtőháztól, ott kellett hagynia a munkahelyét. Valami idegszál rendetlenkedett neki.

Lehet, hogy neked is a hideg okozza a problémát.

2020. ápr. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!