Egész napos borzongás lehet a hirtelen lehűlt idő miatt?
Én már teljesen elszomorodtam, hogy beteg leszek, de most eszembe jutott, hogy talán csak az idő miatt van. Hőemelkedésem nincs, de közelítek felé. Azért bánt nagyon, mert a télen így kezdődött, hónapokon át csak hőemelkedés, aztán egyre romlott az állapotom, megint hónapokba telt, mire megállapították az atípusos tüdőgyulladást, nagy nehezen kikezeltek, és most a nyáron egész jól voltam. De teljesen nem vagyok jól, úgy néz ki refluxom van és rámegy a légutakra. Ezért parázok most annyira, rettegek egy újabb fél éves tortúrától.
Ti nem borzongtok egész nap? Nem tudom eldönteni, hogy fázok vagy borzongok, de inkább az utóbbi. Este meg vizesre izzadtam a pizsamámat. Nagyon félek:(
PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉSED LEHET!!!!
AZONNAL TSH, T3 ÉS T4 vizsgálatot kell kérnia háziorvosodtól
Nagyon köszönöm, ma már egyáltalán nem borzongtam. Lehet, hogy mégis nehezen állok át erre az időre. A pizsamát valószínű azért izzadtam át, mert kivetítőn néztünk filmet, és marha meleget csinált.
Amúgy a fél éves betegségem alatt egy csomószor vettek vért. Pajzsmirigyre külön megvizsgáltak, mert nagyon vékony vagyok és a szívem is szapora, de semmi baja a pajzsmirigyemnek. Igazából nem is értem hogy lehettem olyan beteg olyan tökéletes vérképpel, mint ami akkoriban volt:)
Refluxos viszont tutira vagyok, a légutaimon is érzem, folyamatosan hurut érzésem van és minden nap köhögök, bár ez már semmi a tüdőgyulladáshoz képest.
Azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!