Szerintetek lehetséges, hogy a fogamzásgátlótól van szokszor hőemelkedésem?
Endometriózisra nem használ a fogamzásgátló. Én is próbálkoztam vele, aztán mégis műtét lett és GnRh injekció.
"fogamzásgátlótól van szokszor hőemelkedésem"
- igen, lehetséges. Nekem is volt ilyenem. ( Ha utána guglizol, találsz egy cikket, amelyik valószínűsíti.)
Sőt nekem évek alatt odáig fajult, hogy már nem csupán hőemelkedésem volt, hanem néha 38 fokos lázam. Mentem orvostól orvosig, egyik sem tudta választ. Mindenféle gócot keresgélt bennem, de az nem volt. Aztán egy külföldi utazás után arra figyeltem fel, hogy hoppá, hirtelen teljesen normális lett a hőmérsékletem. Előtte való napon tengeri halakat ettem, egyértelmű volt, hogy abban lehet valami, ami levitte normálisra. Végül visszautaztam ugyanoda és figyeltem magam vajon mi lehet okozhatta az évek óta tartó hőemelkedés megszűnését. (Egy vagonnyi pénzbe került, de megérte.) A lényeg az, hogy már itthon (mert ez van kéznél) 2 havonta megeszek egy doboz tőkehalmájat. Ha nem eszem néhány hónapig, visszatér a hőemelkedés és a láz. A tőkehalmájban lévő D vitamin lehet a kulcs, de valószínű hogy van még más is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!