Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reflux miatt nehéz nyelés,...

Reflux miatt nehéz nyelés, idegentest érzés?

Figyelt kérdés

1-2 hete, mintha valami történt volna velem. Szedtem antibiotikumot, a betegségem miatt, viszont csak rosszabb lett. Konkrétan pár napja nem merek/nem tudok enni, félek az éhenhalástól már. Olyan, mintha nyelésnél elakadna valami, mintha idegentest/gombóc lenne a torkomba, ami megáttolná,hogy lemenjen az étel.

Folyadékot tudok inni.

Tegnap kivizsgáltattam magam, mellkas röntgen, vérvétel. Minden negatív. Gégész azt mondta, minden rendben a torkommal, nem érti mitől lehet, de refluxra gyanakszik. Kaptam is gyomornedv ellenálló tablettát.

Az a helyzet nem nyugodtam meg. Sajnos nagyon stresszes időszakban vagyok, plusz rátett a sok betegeskedés is, de most ez a nyelés a legborzalmasabb. Sose volt ilyenem.

Kérdésem: Reflux tényleg okozhat ilyet? Egyébként én is refluxra gyanakszok, mert sokszor fáj/ég a nyelőcsövem, melkasom, torkom beduzzad, bevan rekedve a hangom, köhécselek.

Kérlek nyugtassatok meg, mert megőrülök. Napok óta nem eszek semmit.

Gasztroentrológushoz érdemes elmennem? Ott megtükrözik a gyomromat, ugye? Az viszont elég félelmetesnek hangzik. :( Sajnos pánikbeteg is vagyok, és hipochonder is, de ez amit érzek, ez valós fizikai tünet, 100%.

23/L

2020. márc. 23. 14:52
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Főtt krumplit levében pici sóval, zöldséglevesek, joghurtok kefírek, krumplipüré sovány tejben, ilyesmiket :)

De sztem nalam tuti hogy szorongás okozza, mert hetekig hónapokig elvagyok, eszek mindent is, majd utána megint nehéz..

aug. 10. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!