Ugye nem lesz bajom? Lehet hogy megrázott az àram.
Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok egyèbkènt is pánikolni. Van egy lapotopom bedugtam tölteni. Kb 5-10mm vastagságú a töltőkábele láttam hogy van egy hurok benne. Megfogtam h kigobozzam és egy másodperc alatt sistergő hangot hallottam. Láttam hogy van egy szakadás a kábelben. Nem érzem
Rosszul magam de nagyon felek ettől megállhat a keringés?
2020. márc. 23. 10:01
1/8 anonim válasza:
Ha megrázott volna az áram, azt észrevetted volna.
3/8 anonim válasza:
Notebook tápkábelről van szó? Ha annak a kisfeszültségű (géphez közelebb eső) részéhez értél hozzá, semmi bajod nem lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
3 igen arról van szó!
2020. márc. 23. 10:14
5/8 anonim válasza:
Nem lesz ettől semmi bajod, ami veled történt... engem már többször rázott meg 220 is és még mindig itt vagyok, pedig volt vagy 10 éve az utolsó esetem.
6/8 anonim válasza:
Az áramütéstől vagy azonnal lesz valakinek baja, vagy nem lesz. Olyan nincs, hogy később alakul ki a probléma.
8/8 anonim válasza:
De ilyen kis fesz től semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!