Mitől lehetek rosszul?
Figyelt kérdés
Most pár hétig benne voltam ilyen megfázásos vírusban abból most gyógyultam ki nagyjából. Viszont tegnap este óta gyenge vagyok, szedulok, hányingerem van, hasmenésem volt, ráz a hideg. Mi okozhatja, és milyen házi praktikák segíthetnek?2020. márc. 15. 14:25
1/3 anonim válasza:
Ez elég valószínűen vírusos tünetegyüttes, amiket felsoroltál. Diétázz (főtt krumpli, pirítós magában, tea, főtt rizs stb. neten sok opciót találsz) és lehetőleg figyelj is a folyadékpótlásra. Ajánlom még a háztartási kekszet, kerüld a tejtermékeket néhány napig. Jobbulást!:)
2/3 anonim válasza:
velem ugyan ez A helyzet, influenza szezon van
3/3 anonim válasza:
Esetleg nem ártana jelenteni az orvosnak. Tudjátok, koronavírus. Max megvizsgálnak és negatív lesz a teszted. De ne fertőzzünk meg másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!