A lépcsőházból többször jut be a lakásba tömény kajaszag. Létezik olyan berendezés, ami a bejutott kajaszagot, megszűri, kitisztítja, megtisztítja, vagyis friss levegőt készít belőle?
Minden a ketten agytrösztök vagytok, de szerencsére veletek kettővel többen vagyunk a világon, szakmátokban is profik lehettek :)
Köszönöm a válaszotokat ! Sokra mentem vele :)
A kérdés se sok észre vall..
Mellesleg nem mondtam hülyeséget a szagelszívóval. Ha ez neked bonyolult akkor csináltasd meg a bejárati ajtódat úgy, hogy normálisan zárjon, ne engedjen be levegőt. ennyi..
Megpróbáltam segíteni, kösz hogy ennyire értékeled. Jó ajtó kell, ha már bent van azt nem lesz könnyű szűrni, érezni fogod.
Vagy rakass pumpát ami fogja nyomni a kinti friss levegőt a lakásba és a nagyobb légnyomás miatt semmi sem fog a lakásba jönni. Ha ezt könnyebb megvalósítani mint az ajtót.
Kicsit körültekintőbben srácok ! Egy étterem konyhája települt a tulajdonos lakásába amíg feljutást befejezik az étteremben. Este megfőztek másnapra majd a kész ételt elszállították az étterembe. Van egy kis cirkusz belőle.
Ezt derítettek ki. Köszi a tippeket, de az én nyílászáróim és másoké is jól zárt, csakhát a szagok terjedtek mindennek ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!