Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomorszájam évek óta fel van...

Gyomorszájam évek óta fel van puffadva miért van ez?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok vékony test alkatú de a gyomorszájam mindig fel van puffadva,evés után főleg!Mitől lehet ez valami tapasztalat?Ha nagy a baj mien dokihoz mennyek?Ellőre is köszönöm a válaszokat
2010. júl. 24. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyomorszájad nem lehet felpuffadva, max a gyomrod. Levegőt értesz puffadás alatt? Vagy csak a kaja nyomja ki a gyomrod, és látszik evés után, hogy belaktál? Esetleg feszül is? Mert akkor az szimplán alkati kérdés, ha nem áll ott órákig, hanem mondjuk két és fél-három óra alatt lemegy a gyomrod mérete, akkor oké, csak a vékonyságod miatt nagyon látványos.Az is lehet, hogy hirtelen eszel és sokat, a gyomrod meg nehezen tágul, ezért érzed kaja után lufinak magad.
2010. júl. 25. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Van alul a gyomrom és felette puffad fel evés után pár óra múlva kisebb lesz reggelre elmúlik.Olvastam olyat neten hogy nyílt gyomorszáj!Nem az van én nekem?Egyébként ezzel nem lehet semmit kezdeni hogy ne legyen ien mert elég csunyán néz ki :(??
2010. júl. 25. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
vannak puffadás csökkentő gyógyszerek, de ha nagyon biztos akarsz lenni akkor azthiszem elkellene menned orvoshoz =/ ..nem fogsz vele semmit sem veszteni... az orvos megtapintja és már elis mondja mi a bajod..felír puffadás csökkentőt és minden oké =) sztem egy háziorvos elég O.o ...
2010. júl. 28. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Bakker, évek óta problémád van, és nem voltál még orvosnál? Meg akarsz halni? Mi van, ha esetleg súlyos, te meg nem kezelteted? Házidokihoz menj, mindenhova beutaló kell.
2010. júl. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!