Fáj a tarkóm, nem tudok koncentrálni - mitől lehet?
Egy reggel arra ébredtem, hogy nagyon erősen szédülök, majdnem el is estem, a szoba túlvégébe alig jutottam el.
Egy nap alatt ez elmúlt...
de azóta napi rendszerességgel fáj a tarkóm, gyakran aluszékony vagyok és általában csak nagyon nehezen tudok koncentrálni ilyenkor. Néha a halántékom, vagy a homlokom is fáj, és időnként szédülök is.
Mikor fáj a tarkóm, akkor ha nyomja valami, pl. kezemmel megnyomom, vagy párna, az jól esik.
Nem folyamatos, de naponta több órát szokott ez lenni.
Ritkán elmúlik több napra is akár.
Kb. 1 hónapja van...
elmentem tb-s házidokihoz, de nála mindig jól vagyok, kétszer voltam.
megnézte a vérnyomásomat (icipicit alacsony), megnézte, szédülök-e épp (épp nem szédülök ott sosem...)...
azt tanácsolta, hogy igyak kávét, meg hogy biztos idegi alapú, mert amúgy semmi bajom...
én viszont eléggé akadályoztatva érzem magam! :(
Hát, ha a vérnyomásod rendben van, akkor csinálnék rá egy hátmasszázst. A legtöbb embernek ott gyűlnek fel a feszültségei (a lapocka mellett szinte mindenkinek vannak görcsös csomói), és a feszültségek, görcsök nagyon könnyen kisugároznak a fejbe, és okozhatnak ilyen tüneteket.
Gyógymasszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!