Suli után szinte bedőlök az ágyba és azonnal elalszom! Mit tegyek ezellen?
Suli után olyan fáradtnak érzem magam, hogy bármitől elsírnám magam. Csak bedőlök az ágyba és arra eszmélek föl, hogy már rég sötét van. Általában ilyenkor 22-24 kor kelek. TÖNKRETESZ az iskola!
Én felső tagozatban magántanuló voltam (semmi komoly, csak anyám felajánlotta, hogy nem kell majd bejárni stb stb) És megszoktam, hogy mindent a saját ütememben csinálhatok és így mindig ötöst kaptam mindenből. 9-ben (10.-es vagyok) gimibe mentem, az első két héten szinte majdnem minden 2. nap hiányoztam, emrt olyan rosszul voltam.
Most a 2. évben is kezdődnek újra azok a tünetek amik a testi és lelki kimerülést jelzik.
MINDEn nap alig bírom nyitva tartani a szemem a suliban, hulla fáradt vagyok. Életkedvem nulla. Mondom, tönkretesz!!
Hobbira semmi időm, sportolásra meg pláne! Ahhoz is fáradt vagyok, hogy sportoljak!! Általában 1, maximum 2 órát töltök otthon ébren.
Ha pedig nem fekszem be az ágyba, akkor meg összemosódik előttem a kép és szinte elájulok a fáradtságtól. Mint azok akik 4 napig táncoltak egy rekord miatt.. Volt már ilyen. Kipróbáltam. Csak 10 órát aludtam este, és másnap délután elestem a szobámban, mert valahogy elfordult a világ..
Át kéne állítanod úgy a bioritmusodat, hogy mondjuk holnap nem dőlnél le aludni, hanem mindenképpen fennmaradnál(még ha aludnál, akkor is), és 20:30-21:30 között feküdnél le, és csak reggel kelnél fel.
Néhány nap alatt átállna erre a szervezeted
de nem tudok.. Egyszerűen képtelen vagyok.
Az a baj, hogy az iskola jobban leszívja az energiáimat, mint amennyit tudnék piheeni iskolán kívül.
Hát pedig te kell változtass. Millió fiatal megy világszinten suliba reggel, egy sem halt még meg. Mi lesz ha majd munkába kell menj? 12 éve kelek 3:40-kor heti 5 nap, remekül vagyok.
Vegyél erőt magadon, kapd össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!