Nagyon félek, hogy nyugodhatnék meg?
2 hete fájnak a csontjaim,minden előzmény nélkül. Az utóbbi napokig arra fogtam,hogy lehet bujkál bennem valami vírus mert amúgy is köhögési ingerem van állandóan és nincs étvágyam.
De aztán hétvégén egyik este leizzadtam álmomban (azóta is minden este) ami után rákerestem a tünetekre és teljesen beparáztattam magam hogy ez leukémia.
Voltam orvosnál aki elküldött hétfőn egy teljes vérképre,elvileg ma kapom meg az eredményt,aztán holnap viszem vissza.
Nem tudok mit kezdeni magammal,ha dolgozok se tudok koncentrálni mert ezen jár az agyam. Éjszaka mikor felébredtem hogy leizzadtam,2 óra kellett hogy visszaaludjak olyan ideges lettem.
Nem is tudom miért írom ezt,talán csak jól esik kiadni magamból....félek.
28N
De jó lenne,remélem,köszönöm.
Megírom nektek mindenképp,hogy mi lett.
Sziasztok,
Megkaptam a vérkép egy részét, a másik felét elkavarták (?) ezért még várnom kell míg megkapom az egészet és visszavihetem a dokihoz de kértem hogy nyomtassák ki nekem azt ami kész van belőle.
Szerencsére az össz.fehérvérsejtszám rajta van és tartományon belüli (10-og jó és nekem 6,9) , a vörösvértest is jó. Megnyugodtam, mert egy leukémiánál azért biztosan nem kis eltérés lenne ezekben.
Bár a csontjaim még mindig nagyon fájnak, remélem ezzel majd küldenek valahová.
Nagyon köszönöm a drukkokat és a normális válaszokat egy ilyen lükének mint én:) (Többet nem guglizok).
Köszi a tippet D vitamint szedek november óta 2000 egységet.
De köszönöm!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!