Azt halottam hogy 3 5 nap amíg kiürül a trevicta depo injekció igaz ez?
Figyelt kérdés
tehát igaz ez a feltelvés hogy három 4 nap alatt kiürül??#revicta #gyosgyszer
2020. jan. 30. 13:46
11/22 A kérdező kommentje:
nincs skizofréniám és ha az lenne akkor mi lenne nem hallok hangokat egy baj nincs párkapcsolatom ennyi évesen kellene lenni párkapcsolatnak
2020. jan. 30. 18:19
12/22 anonim válasza:
A központozást elvitte a cica?
13/22 A kérdező kommentje:
elvitte
2020. jan. 30. 18:23
14/22 anarchy666 válasza:
És ha nem vagy skizofrén akkor mégis milyen tünetek miatt kaptál antipszichotikumot?
15/22 A kérdező kommentje:
mert nem mertem otthon maradni volt olyan megmagyarázhatalan félelemek voltak rajtam stb nagyon hosszu lene leírni az életemet
2020. jan. 30. 22:03
16/22 szamo77db válasza:
Figyelj, én nem vagyok orvos, nem tudom, mennyi idő alatt ürül ki az injekció. Minden esetre a következő injekcióra menj el és az orvosoddal beszéld meg a problémádat!
17/22 A kérdező kommentje:
és ha nem megyek el gyosgzer csak tönkretesz hisz több a negatív hatása mint a pozitív nagy vékony srcác voltam kisportolt tele életcéllal igaz voltak félemeim mindig edztem most meg az sem szerintem ksz kínzás az injekxció
2020. jan. 31. 10:19
18/22 anarchy666 válasza:
Nem kötelező visszamenned. Majd 3 hó alatt kiürül a gyógyszer, a tüneteid rosszabbodnak és a mentő visz be. Amugy meg nem tudom a gyógyszer, hogx akadalyozza meg h sportolj es fogyj.
19/22 A kérdező kommentje:
vagy hamarabb kiürül mert csak negtaív tünetei vannak a gyosgzernek stb sorolni lehetne
2020. jan. 31. 13:07
20/22 NosHU válasza:
Szia kérdező. Én is Trevicta-t kapom, 3 havonta, 350mg-ot. A Kérdésre a válaszom az 3 hónap után kiürül a szervezetből. Nekem márciusban kellene mennem az újabb injekcióra,illetve a háziorvosom adja be. A Skizofrénia nem játék,Ha ennyi összeesküvés elméleted van, 100 % , hogy biztos menj el és kapd meg az injekciót. Egyébként lehet vele teljes életet élni. 3. Éve kapom az injekciót,volt, hogy szándékosan nem mentem el, és nem adattam be. Na az pokol volt számomra és a körülöttem élők számára is. Az javaslom ne játsz ezzel a betegséggel, és feltétlen adasd be ha úgy érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!