Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Antihisztamin tabletta az...

Antihisztamin tabletta az micsoda pl? Vagy vény nélkül kaphatóak ezek?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2020. jan. 17. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hatóanyagtól függ. Vény nélkül kapható például a cetirizin és levocetirizin hatóanyag. Többféle gyógyszernéven árulják, a hatás szempontjából mindegy, de az áruk különböző. Mikor én vettem, a Histisynth volt a legolcsóbb például, de ez néha változik. Más hatóanyagok is vannak, de én ezt szoktam szedni, ha kell.
2020. jan. 17. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Allergia elleni készítmények. Nem kaphatóak recept nélkül.

[link]

3/7 anonim ***** válasza:

Van valami homeopátiás szerből jó sok pénzért gyógyszerré átminősíttetett Daosin nevű kapszula, de el kell keserítselek. Nem ér semmit! (próbáltam)

A diétával, c vitaminnal én többet javultam amikor "szezon" van.

4/7 anonim ***** válasza:
100%
Allergiára való gyógyszer.
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es Nem mindegyik vényköteles, itt egy lista: [link]
2020. jan. 17. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

A Daosin kicsit más, az a táplálékkal bevitt hisztamin ellen van:

"A DAOSIN diamino-oxidáz enzimet tartalmaz (DAO), amely a hisztamin lebomlásáért felel. A DAOSIN fogyasztása az emberi szervezetben ezen enzim aktivitás hiánya következtében ajánlott

A DAOSIN kapszulák használata étkezés előtt növeli a DAO-enzim szintjét a bélben, és ezáltal megkönnyíti az étkezés során bejuttatott hisztamin lebontását. Az étkezéssel bejuttatott hisztamin így nem szívódik fel a vékonybélben, és nem okoz problémát a szervezetben csökkent hisztamin tolerancia esetén sem."

A leírás alapján nem parlagfűallergiára vagy hasonlóra való. A cetirizin az allergiás reakciót állítja meg, amikor a szervezet maga termeli a hisztamint.

2020. jan. 17. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem napok óta tartó pànikrohamaim vannak, éjszaka arra riadok, mintha kimaradna a légzésem... Perszenpszichiàterek szorongàst, depressziót mondjàk,.ami van is évek óta, de hogy úgy érzem megfulladok,.amikor.màr félig àlomba merültem és nyugodt is vagyok olyankor, az furcsàn... Kiütések nincsenek,.csak magas pulzus, vérnyomàsingadozàs , hónapo óta tartó fülzúgàs..
2020. jan. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!