Antihisztamin tabletta az micsoda pl? Vagy vény nélkül kaphatóak ezek?
Allergia elleni készítmények. Nem kaphatóak recept nélkül.
Van valami homeopátiás szerből jó sok pénzért gyógyszerré átminősíttetett Daosin nevű kapszula, de el kell keserítselek. Nem ér semmit! (próbáltam)
A diétával, c vitaminnal én többet javultam amikor "szezon" van.
A Daosin kicsit más, az a táplálékkal bevitt hisztamin ellen van:
"A DAOSIN diamino-oxidáz enzimet tartalmaz (DAO), amely a hisztamin lebomlásáért felel. A DAOSIN fogyasztása az emberi szervezetben ezen enzim aktivitás hiánya következtében ajánlott
A DAOSIN kapszulák használata étkezés előtt növeli a DAO-enzim szintjét a bélben, és ezáltal megkönnyíti az étkezés során bejuttatott hisztamin lebontását. Az étkezéssel bejuttatott hisztamin így nem szívódik fel a vékonybélben, és nem okoz problémát a szervezetben csökkent hisztamin tolerancia esetén sem."
A leírás alapján nem parlagfűallergiára vagy hasonlóra való. A cetirizin az allergiás reakciót állítja meg, amikor a szervezet maga termeli a hisztamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!