Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem rúgtam be egy üveg...

Miért nem rúgtam be egy üveg pezsgőtől?

Figyelt kérdés

Augusztus óta nem ittam semmit, most volt először, találtam otthon egy üveg pezsgőt és megittam 30-40 percen belül. Alapból azért nem ittam eddig, mert nem élveztem már semennyire, csak rosszul esett.

Most is így volt, se részeg, se jobb kedvű nem lettem, alapból depressziós a hangulatom. Azt hittem legalább ennyi idő után be fog ütni, de semmi, már az alkohol is teljesen hatástalan hogy jobb kedvem legyen. 25/F

2020. jan. 15. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan gyenge lehetett,mint a traubi szóda .
2020. jan. 15. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem példáulpajzsmirigy problémám van. Ha sokat iszom, akár keverve, akár tisztán, akkor sem rúgok be. A hormonok miatt.

Nincs ilyesmi betegséged ?

2020. jan. 15. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Egyébként ha be is rúgtam az utóbbi időkben, sosem voltam annyira se oldott mint régebben, mindig tudtam mit miért csinálok.
2020. jan. 15. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerekpezsgő.
2020. jan. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!