Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megfázott volna a fejem,...

Megfázott volna a fejem, miért érzem magam egy zombinak? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb 1 hete érzem magam az agyamban hogy egy zombi vagyok, levagyok fagyva. 4 hónapja fürdök hideg vízzel és elöző hét a hajamat amikor mostam, nem állítottam át egy kicsit melegebbre(tényleg nem volt annyira hideg) és azzal mostam hajam. Hét elején kisebb nagyobb fejfájások voltak, most meg hülyének, zombinak érzem magam. Mindig amikor felkelek azon gondolkozok el hogy tudok e aznap iskolába menni, mert olyan furcsán, agyamban fáradtan érzem magam, 20 perc múlva enyhül. Iskolába néha "megüt" és elkezdem úgy érezni mintha lefagyna az agyam, és majdnem elszédülök. Szóval lehet, hogy szimplán megfázott volna a fejem, vagy valami arcüreggyulladásom lenne? És ti mit csinálnátok ellene? (Próbáltam már forró vízzel hajat mosni... kiadtam gőzt, de nem segített a problémám) Lehet, hogy van valami köze a lázhoz?
2020. jan. 15. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Meleg vízzel fürödj, felejtsd el a hideg vizet!

Simán kaphatsz agyhártyagyulladást is, ez nem játék!

2020. jan. 15. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha meg lázas is vagy, menj el a házi orvosodhoz!
2020. jan. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!