Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lüktet a fejem, mitől lehet?

Lüktet a fejem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Éjjel is lüktetett a hátsó fele, mikor fekszem is, meg reggel is. Lehetséges, mert nem iszom elég vizet? Vagy mitől lehet még?

2019. dec. 26. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok só cukor olajos dolgok alkohol okozza de nyomelem vízhiany frontok is ...
2019. dec. 26. 12:24
 2/5 szamo77db ***** válasza:
Vérnyomásod rendben van?
2019. dec. 26. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Milliónyi oka lehet. Nekem is szokott lüktetni időnként, de mindig elmúlik magától, így semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki. Egyébként szerintem az emberek nagy része így van ezzel.
2019. dec. 26. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szív- és érrendszeri zavarokon keresztül számtalan egyéb oka lehet. Mostanában nem túl stresszes az életed?

Táplálkozás? Testmozgás? Lakókörnyezetedben zajterhelés szintje mekkora? Van elég időd pihenésre, feltöltődésre?

Családi légkör? Szülők, keresztszülők, nagyszülők, testvérek és tágabb rokonság?

Emberi kapcsolataid rendben vannak? Fekvőhelyed kényelmes? Jól szellőzik a lakás?

Megfelelő a hőmérséklet a hálószobában? Hőmérséklet-különbség mennyire kiegyenlített a lakásban és a falakon kívül?

2019. dec. 26. 13:22
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Próbáld ki a Saridont! Nekem nagyon bevált.
2019. dec. 27. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!