Bevált valakinek a macskagyökér, orbáncfű, komlóvirág, vagy a levendula tea mint nyugtató/altató szer? Tényleg olyan hatásos valamelyik, vagy ezek csak reklám szövegek?
Nem. Legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy nem mérhető. Az a baj, hogy mi, akik eddig alkohollal/nyugtatóval lazultunk el, ugyan azt az érzést várjuk. De nem kaphatjuk meg PONTOSAN ugyan azt. Ezek a szerek nem kiáltják benned, hogy hatottam!
Nem csak mert gyengébbek (mert igenis gyengébben és teljesítmény elérni azt a szintet, hogy ezek hassanak) hanem mert teljesen más az “érzéd”.
Remélem érted mire gondolok. Ez csak saját tapasztalat, szinte nagyítóval kerestem/keresem a hatást, miközben ezekkel ez nem így működik.
Hát, hogy?
Én néha már elaludni sem tudok alkohol nélkül, szóval ami gyengébb, az nem lesz jó...
Dehogynem lesz jó:) csak át kell szoknod. Lehetne egy kemény megvonás is, azután ezt a gyenge hatást megváltásnak fogod érezni.
De ahogy írtam, ne 2 dimenzióban gondolkodj. Ezt sajnos nem tudom másképp elmagyarázni, mint ahogy írtam, küzdeni kell azért, hogy megtapasztald sajnos.
Sok sikert, kitartást! Meg tudod csinálni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!