Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A füvesek miért tagadják...

A füvesek miért tagadják ilyen vehemensen a kannabisz drog mivoltát?

Figyelt kérdés

Miért "szégyen" ez?

A drog szó eredeti és újabb értelmében is az.

A "könnyűdrog" politikai kifejezésről nem is beszélve

2019. dec. 17. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Miért is kéne függőségükre, hülyeségükre büszkének lenni?
2019. dec. 17. 06:27
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Azért mert a fű is ugyanolyan szar drog mint a többi, csak gyengébb. Persze az alkohol meg a gyógyszerek is és az igaz, hogy pusztítobbak ezek a fűnél. De én személy szerint a fűnek utálom a hatását, akármilyen is! Inkább berugom, mint szívjak. Mert én alkohollal jobban érzem magam. De én metamfetamin vagyis speed párti vagyok, haverjaim szinte mind veszik azt a xaros füvet, addig én be methezek. Az szintetikus, de nem érdekel. Nekem az jön be, a gomba is jó hatással lehet az emberre, mégis 2 tripet lenyomtam vele, jó volt. De több trip nem érdekel!
2019. dec. 19. 17:57
 3/3 anonim válasza:
100%

utolsonak gratulalok

amugy azert tadagjak, mert nagyon mas mint a koztudatban elo drogok kartekonysag szempontjabol. Nincs fizikai fuggoseg (bar ettol fuggetlenul senki se higgye, hogyha raszokik ket perc alatt izzadsag csepp nelkul le fog tudni jonni rola, de azert rafuggni sem olyan egyszeru mint egy kokainnal) nincs masnapossag, nincs tuladagolasi kockazat, az euforia pedig nem irrealisan intenziv es nem ad egy “hu de milyen” tulvilagi elmenyt mint sok mas drogok, megis az ember kellemesen erzi magat tole. A narkosok pedig ezert kerik ki maguknak, hogy “no de ez nem drog”. Holott nyilvan az, ugyanugy mint a kokain, a nikotin es az alkohol

Szerintem ezt csak azok tagadjak, akik nem merik maguknak sem bevallani, hogy rafuggtek a fure, es azzal hitegetik magukat, hogy nem drog. Sajnos vannak ilyen ismeroseim, olyanok is vannak, akik ezt a “nem drog” elvet vallottak, kozben pedig napi tobbszor is teptek, majd miutan leszoktak, mindenkit ova intenek tole a zoldtol.

Velemenyem szerint akarmennyire kockazatmentes drog, egy normalis ember nem el semmilyen kabitoszerrel napi szinten (legyen az vagy alkohol, vagy fu vagy barmi mas). Nyilvan aki tud merteket tartani, csak annak erdemes egyaltalan ezt csinalni, no meg nem szabad elfelejteni, hogy ez mo-n nem legalis mulatsag, es a fogyasztasanak lehetnek jogo kovetkezmenyei.

2019. dec. 25. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!