Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen jelei vannak annak, ha...

Milyen jelei vannak annak, ha valakinek bármilyen rakja van?

Figyelt kérdés
Biztos vannak egyértelműen erre utaló jelek , ezekre lennék kiváncsi

2019. dec. 10. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ilyen. Egy kitapintható csomó sem feltétlenül rák, a fájdalom is utalhat sokféle betegségre.

A célzott vizsgálatok eldöntik. Miből gondolod, hogy rákos vagy?

2019. dec. 10. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezen jobb nem agyalni .. Egyébként meg hirtelen nagymértékű fogyás, baromi erős gyengeségérzet, nem összekeverhető ilyen sima kis fáradságérzettel. De kismillió tünete lehet, ezer meg ezerféle rák van, és ezek a tünetek vannak, hogy már csak nagyon előrehaladott állapotban mutatkoznak.
2019. dec. 10. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nagyon erős éjszakai izzadással kezdődött. Olyat képzelj el, hogy télen is éjszaka fel kellett kelnem átöltözni száraz pizsamába. És extrém vércukor leesések, értsd: 1,9 2,2 stb.
2019. dec. 10. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem elhúzódó pecsételő vérzés volt az egyetlen tünetem.
2019. dec. 10. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Milyen pecsételő vérzés és hol? Milyen rák volt?
2019. dec. 10. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Mèhtestrák volt,ami így kezdődött.Mivel mentem vele orvoshoz ,úgy az első szakaszban elcsiptèk.
2019. dec. 11. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!