Migrént lehet kamuzni, el lehet játszani? Vagy van rá vmi orvosi "bizonyíték", hogy az illetőnek tényleg az van, nem csak megjátssza?
Nálam sem mutatta ki a gép. Olyant még nem hallottam, hogy az illető a roham alatt bejut MRI - re...
Szerintem ezt megjátszani nem lehet, akinek rohama van, az nagyon rosszul tud ám lenni : én pl elsápadok, alig reagálok a külvilágra, nehezemre esik még csak a szememmel is oldalra nézni, minden egyes hangot ezerszer hangosabbnak hallok, mint normál esetben, belassulok, beszűkülök, menekülök minden és mindenki elől, kb még akarok halni.
Sajnos van, amikor munkában nem tudok félrevonulni, így szenvedek de nagyon durván.
Van, amikor hónapokig nincs rohamom, és van, amikor két hónapon keresztül minden héten többször is. Ezt nem tudom előre, nem tudom mitől függ, hogyan tudnám befolyásolni. Csak elér, és arra a kis időre megszűnik a világ számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!