Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okoz estére hőemelkedést?

Mi okoz estére hőemelkedést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete elkezdtem egészségesebben élni. Előtte rendszeresen fogyasztottam alkoholt, nem figyeltem oda az étkezésre stb. Mióta nem iszom, rendesebben étkezem (több zöldség gyümölcs) szinte minden nap hőemelkedésem lesz, de csak estére. Ezt mi okozhatja? Lehet köze az életmód váltához? Semmi egyéb tüneteem nincs, még csak megfazas sem. Volt már ilyen másnak is? Előre is köszi a válaszokat.

2019. dec. 6. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Többet mozogsz? Több stimuláns? Új/elhagyott gyógyszer nincs?

Szőrszálhasogatás, de a több zöldség/gyümölcs nem feltétlenül egészségesebb. De ez vitatott terület. A legtöbb növényi zsír viszont rosszabb mint a legtöbb állati, legalábbis épp így tartjuk. Pl. Olívaolaj kivétel

2019. dec. 6. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Pl. minden vírusos betegség, ami lázzal jár.
2019. dec. 6. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
De vírus esetén lenne láz, vagy köhögés, stb bármi. Nem?
2019. dec. 6. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Vírusnál van, hogy a láz az egyetlen tünet.

A többi jöhet később is.

2019. dec. 6. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
De hetekig minden este? De köszönöm szépen a választ :)
2019. dec. 6. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt tavaly télen. Semmi más panaszom nem volt,csak hogy minden este hőemelkedés. Elmentem orvoshoz egy hét után , elküldtek tüdőszűrésre, ott láttak valamit,azt mondták lehet tbc. Egy hónap múlva kaptam időpontot tüdő szanatóriumba,ahol vért vettek,és kiderült hogy semmi baj. Azután még tartott a hőemelkedés, de csak így este. Majd egyszer csak elegem lett a mérések ből,és nem foglalkoztam vele. Majd nyáron valamikor még mertem és vissza állt a régibe. Szóval nem tudom mi volt a tudomon,de sztem nálam pszichés alapon volt. De minden esetre nem árt egy orvossal beszélni,ugyanis úgy néz ki a tbc egyik jele a tartós hőemelkedés,vagy esetleg lehet e nálad is pszichés eredetű?
2019. dec. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!