Aggódom, mert ebben az évben, sok antibiotikumot szedtem. Más is volt már így?
A probiotikum nem hat egyformán mindenkinek, ha neked éppen nem arra a fajtára van szükséged, akkor semmi hatása sem lesz. A sok antibiotikum nem jó, de mit tartasz soknak?
Van aki egy heti kezelés alkalmával kap annyit, amennyit más 5 éven belül nem, ergo ha kell kapnod, akkor kell, nincs mit tenni. Nem értem miért aggódsz amúgy, már beszedted, szóval már nincs jelentősége, a közeljövőben kell jobban meggondolni.
Nekem is volt 6 kúrám sajnos, aminek következtében a gyomrom eléggé meggyengült,a háziorvos jól meg is ijesztett h örüljek h nem lyukadt ki. (Nyilván nem poénból szedtem, szakorvos írta ki, mindegy)
Szóval én csak együttérzés miatt írtam ide :)
Illetve h megkérdezzem h a probiotikum, enterol, joghurt, kefiren kívül mivel lehet helyrehozni a gyomrom? Vagy már örökre off?
Nekem felfújódásom van és fájás és ha beveszek gyógyszert akkor savam lesz tőle kegyetlenül. Nem szeretnék valami vérzést kapni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!