Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem érzek álmosságot. Szerinte...

Nem érzek álmosságot. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nem igazán érzem azt hogy álmos lennék. Aludni tudok, mert lefekszek és pár perc után már tök álmos vagyok, de amugy meg se fáradtság se semmi.

Kicsit ugy érzem állandóan pörgök és mehetnékem van, de nem vagyok hiperaktív szóval tök érdekes.:'D valakinek volt már ilyen?

2010. júl. 19. 05:12
 1/3 anonim válasza:
Pontosan nem tudom milyen a te álmatlanságod, esetleg megpróbálhatnál valami vény nélkül kapható komló-tablettát bevenni délután (kb.1000 Ft), és attól estére lenyugszol, és talán el is álmosodsz.
2010. júl. 20. 06:06
 2/3 anonim válasza:
Vannak akik a megszokásra esküsznek - ha nem szeretnél tabikat szedni, csináld azt, hogy minden este ugyanabban az időpontban olvasol/gyógyteát vagy egy pohár tejet iszol/naplót írsz, és utána lefekszel. Egy idő után a megszokás miatt eleve megiszod a teádat és álmos leszel. Csak hát ennél a módszernél fő a rendszeresség.
2010. júl. 20. 06:10
 3/3 anonim válasza:
Menj el úszni, vagy túrázni, nappal csinálj több olyan dolgot, amitől kifáradsz, és akkor álmos leszel este.
2010. júl. 20. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!