Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Heti 2 max.3 sima hell okozhat...

Heti 2 max.3 sima hell okozhat problémákat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egészséges csak kíváncsiságból. Egyik osztálytársam csinálja ezt.

2019. nov. 22. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Mindenki hellezik,ha halálos lenne nem csinálná senki.

Nyilván gondolom 2-3 év után leszoksz róla.

Ha egész életetbe helleznél akkor egészségtelen,de ha ilyen rövid ideig akkor szerintem simán belefér

2019. nov. 22. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,azt hittem,h te hellezel
2019. nov. 22. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 Abban igazad van hogy pár évig egy ilyen mennyiség nem fog valószínűleg problémákat okozni. A gond nem a heti 2-vel van, hanem azzal hogy lehet hogy idővel ez a 2 is kevés lesz, és akkor már 4-et iszik meg, stb. Ezt nagyon tudatosan kell akkor csinálni, és a heti 2-t egyszer sem átlépni.

A másik meg az, hogy egyáltalán nem biztos hogy valaki leszokik róla. Nem egyértelmű, hogy 2-3 év után úgyis leszokik, ha addig csinálta akkor miért hagyná abba. Nyilván azért issza mert jól esik neki valamiért. Én több mint 3 éve iszok kb heti 2 energiaitalt, és eszem ágában sincs leszokni róla a közeljövőben.

2019. nov. 23. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaz amit írsz!

De a kérdező még fiatal lehet,haverjai is.

Idővel nem fog bulizós életet élni,hanem lesz munkája,és lehet,hogy családja is.

Ha meg normális életet él,nincs szükség hellre.

Ok,lehet,hogy rászokik,de talán van a haverjának annyi esze,hogy leszokik róla.

Én nem szoktam látni 40-50 éves embereket úgy,h hellet kortyolgat.

De remélhetőleg lefog állni.

2019. nov. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!