Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomortükrözés után ennyivel...

Gyomortükrözés után ennyivel ez normális?

Figyelt kérdés
Ma kora délután voltam, es azóta időszakosan vissza-visszatérő égő jellegű gyomorfájdalmam van. Enni tudtam, viszont egyszer hasmenésem is volt a délután során. Kerdés, hogy meddig normális a fájdalom a gyomromban? Az ok, hogy fél napot vegigböfögtem kb, de ez az erzés nem akar szűnni, ég, kicsit lüktet, és most, estere hányingerem is lett. Ha holnapig nem múlik mindenkèpp elmegyek a háziorvoshoz, de volt màr valakinek hasonló érzése? Köszönöm!

2019. nov. 13. 20:14
 1/8 A kérdező kommentje:
A fejem is fáj, bár az szerintem más miatt, mert a páromnak is.
2019. nov. 13. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem mondták ez egy eleg morbid eljárás sajnos. A böfögés azert van mert levegőt fújnak a gyomrodba hogy kitáguljon. Gondolom mintát vettek az a szúró érzés mivel megpiszkáltak a gyomorfalat. Az égő érzés meg a reflux szerű tünet ami azert van mert amikor ledugták a csövet akkor kifeszítette a gyomorzarót. Ha eleve reflux miatt voltal akkor ez utan erősödhetnek a tünetek, ha nem akkor pedig egy par hétig ez van ameg kvazi a "traumat" a gyomor kiheveri.
2019. nov. 13. 20:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kicsitmegnyugodtam. Igen, reflux-gyanú miatt (is) voltam. Vettek mintát is. Nem kibírhatatlan a fájdalom, csak megijesztett, hogy nem normális. Kb olyan érzés,mint egy hányas-hasmenéses vírusnál, mikor fáj az ember gyomra.
2019. nov. 13. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 igen ilyen volt nekem is egy-ket het alatt rendbe jön. Figyelj a diétára még inkabb kerüld a kerülendő dolgokat akkor hamarabb rendbe jössz. A reflux ezek szerint megalapozott gyanús ezert amúgy is kellene egy reflux diétát tartani olvass utána nekem nagyon bevált. A savcsökkentő nem oldja meg sajnos a problémát, viszont a szigorú diéta nekem lehetővé tette hogy 2 ev utan abbahagyjam a gyógyszert.

Jobbulást :)

2019. nov. 14. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt Neked is! :) Azóta is bele-bele nyilal,puffad, enyhe hasmenes, és étkezés után mindig rosszabb. Pedig úgy érzem mindig ennem kell valamit, mert akkor meg azért rossz, hogy túl savas vagyok. Tegnap a házidoki azt mondta, hgy az elmondottak alapján, valószìnűsíti, hogy még egy vírus is bekavar nálam most mindezek mellett, meg is vizsgált, megnyomkodta a hasam, de annyira puffadt volt a gyomromnàl, hogy már az fájdalmas volt, hogy a kezét épp, hogy rátette. Éedekes módon amúgy a párom sincs jól, úgyhogy érdekes egybeesés, hogy vírus is pont most van...
2019. nov. 15. 09:52
 6/8 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Tudom, ezer éves topic, de hátha még eljut valahogy Hozzátok. Sajnos ugyanolyan panaszaim lettek az altatásos gyomortükrözés után, mint Nektek. A gyomorszáj és nyelőcső fájdalom, szúrás, sav, plusz még nyelési nehézségek is. 1 hete volt a vizsgálat, és azóta szenvedek, félek, hogy így maradok. Korábban nem volt ilyen fájdalmam és savam sem. Ha még esetleg olvassátok a topicot, meg tudnátok nyugtatni, hogy nem maradtatok így a vizsgálatok után, és rendeződött a helyzet, elmúltak a panaszok? Teljesen el vagyok keseredve. :( Előre is köszönöm!
2021. szept. 29. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nyugi,ez,, normális''. Nekem kB 1 hónapig ilyen panaszaim voltak, aztán megszűnt. Nem fogsz így maradni. Hetekig mart, belenyilallt, aztán elmúlt. :)
2021. szept. 29. 18:29
 8/8 anonim válasza:
Annyira köszönöm, hogy írtál! A legjobbakat kívánom! :)
2021. szept. 30. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!