Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez az alkohol lenne?

Ez az alkohol lenne?

Figyelt kérdés
2 éve majdnem naponta ittam alkoholt sose aggódtam csak 1 vagy maximum 2 sört vagy a vacsi mellé max 1 deci bort... Társasággal kollégákkal de tényleg keveset sose voltam részeg... Most vettem egy kocsit és pár napja semmit sem iszok nem is kívánom viszont feszült vagyok és "remegős érzésem van" nem remegek csak az izmaim kicsit furák... Nem tudom másképp fogalmazni... Ez lehet az alkoholtól :o ?! Ha igen meddig tart? Most azért meglepődtem... Nem tartottam magam alkoholistának sőt iszákosnak sem de másra nem tudok gondolni

2019. nov. 12. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Feszültség sok mindentől lehet. Én hamarabb mondanám az időjárást, napi stresszt, az alkoholt a sor végén.
2019. nov. 12. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha gyakorlatilag 2 éve rendszeres volt az alkoholfogyasztás, akkor simán lehet ettől, de nem ártana megmérni a vércukor értéket is, mert lehet, hogy kettes típusú cukorbetegség is fennáll.
2019. nov. 12. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Probáld ki amikor nem kell vezetned. " feszült vagyok és "remegős érzésem van" nem remegek csak az izmaim kicsit furák" bedobsz 2 sört. Ha megszünik akkor az alkohol, ha nem akkor valami más.
2019. nov. 12. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kávézol véletlenül?
2019. nov. 13. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Simán lehet alkoholtól én is gyakran iszok keveset. És ha abbahagyom feszult vagyok. Napi egy sör vagy egy kevés bor pedig nem gátol meg a vezetésben miel néhány óra alatt kimegy éjszaka meg nem vezetek.

Nemertem az auto miert indok arra hogy ne igyál meg 1 deci bort annyitól valszeg megsem fujnád.

2019. nov. 13. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem az volt... Este volt egy fellépésem amint vége lett azóta semmi probléma... Érdekes pedig nem izgultam... De a lényeg hogy tanulópénznek jó volt... Inkább maradok a teánál xD
2019. nov. 14. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!