Valaki ténylegesen tudna segíteni?
Napi rendszerességgel a torkomban váladék képződik,aminek az okát nem tudom.
Nem vagyok megfázva,nem dohányzom,alkoholt sem fogyasztok.Viszont gyakran eldugul az orrom,leginkább fekvő helyzetben. Ilyenkor úgy segítek magamon,hogy az egyik oldalamról a másikra fordulok és akkor átmenetileg szabaddá válik az orrjáratom.
Ezzel a problémával voltam már fül-orr gégészeten,de semmit nem találtak.Adott ACC 200- at,hogy a váladék feljöjjön amivel nincs gondom. Viszont inkább azt szeretném tudni,hogy mitől keletkezhet,mert nár elég hosszú ideje van ez a problémám?
Szeretnék végleg megszabadulni tőle,mert nár nagyon hosszú ideje tart és eddig senki sem tudott segíteni.
Esetleg reflux? Okozhat ilyen problémát a visszacsorgó gyomorsav. Éjszakánként a fekvő helyzet miatt, ha a gyomorszáj nem zár rendesen, akkor előfordulhat. Ez okozhat hasonló tüneteket, mivel a nyálkahártya folyamatosan irritálva van. Tipp:próbáld ki, hogy kissé magassabra tornyozod a párnádat,magasabban legyen a fejed allja. Lefekvés előtt 2órával már ne egyél, ne igyál szénsavas vagy cukros italt, csak tiszta vizet.
Másik ötlet szintén allergia. Éjszakára antihisztamin bevétele. A szoba nem penészes? Nincs esetleg gyapjútakaró, párna, toll párna? Ezek lehetnek még allergének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!