Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lábizzadás ellen honnan...

Lábizzadás ellen honnan érdemes 100% pamut zoknit venni?

Figyelt kérdés

Webáruház lenne a legjobb. Vajon ahol azt írják, hogy 100% pamut, az valóban úgy van?

Nagyon izzad a lábam, és szeretnék normális zoknit rendelni 😞

Köszönöm

22L

2019. okt. 23. 04:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

C&a

Nike

Adidas

Puma

Deichman

Ccc boltokban

2019. okt. 23. 07:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én kínai boltban szoktam venni, de a 100% pamut nagyon ritka, többnyire legalább 5% elasztán van benne, ami még elmegy, de a 20% műszál mellett már gombásodás is felléphet.
2019. okt. 23. 07:53
 3/3 anonim válasza:
100%

Én nekiálltam hordani először divatból boka tetőig érő fehér nike zoknit, azt hiszem ez kosarasoknak lehet, nem tudom, de azt vettem észre, hogy nincsen sosem lábszagom.

Viszonylag vastag is, és tényleg majdnem teljesen pamutból van, előtte majdnem mindig ilyen vékony műszálasokat hordtam, abban télen is izzadt, de ebben nagyon jó, ilyen sportzokni kell, nike, adidas, puma (az is egész jó).

Nyáron pl. először szokatlanul meleg volt, de aztán kiderült, hogy nem is baj:)

2019. nov. 5. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!