Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívprobléma lehet?

Szívprobléma lehet?

Figyelt kérdés
Délután munkahelyen felidegesítettek, ott tapasztaltam ha hajoltam szúrt a szívem. Most kb 2 lassan 3 órája tartó szívtájéki panaszaim vannak. Elején szúrt, nyilalt sűrűn és fájt, hasogatott, zsibbadt a bal karom. Szédültem már már olyan érzésem volt néha mint aki mindjárt elájul de csak egy pillanatra. Remegtem sírtam valószínűleg a pánik miatt mert megijedtem egyedul vagyok itthon. Mostanra a karom nem fáj nem zsibbad. A szívem mintha görcsösen húzódna egy pillanatig de csak kb 15 percenkent aztán abbahagyja és kis idő elteltével ismét.. A pillanatnyi ájulás érzés még van de az is csak néha. Szívinfarktus lehet? Ilyen sokáig tarthat? Ha nem lesz baj hétfőn elmegyek az orvoshoz.
2019. okt. 20. 02:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, de persze nem lehet kizárni, menj el orvoshoz hétfőn. Velem is volt már ilyen, majdnem szóról szóra ugyanígy, a sok felgyülemlett ideg, feszültség stressz így jött ki rajtam. Szerintem veled is ez történt :(

Van, akinek gyomorpanaszai vannak, van akinek mellkasi.

Ne aggódj, nem szívinfarktus. Igyál sokat és pihenj le, tereld el a gondolataidat és holnapra már nem lesz semmi baj.

2019. okt. 20. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!