Mi van akkor ha valaki felszívja az orrán a vizet? Mi történik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 19:20
1/4 anonim válasza:
Van ilyen, de ennek is megvan a technikája. Azt hallottam, hogy az allergia ellen egyik legjobb módszer. Orvost kellene megkérdezni.
2/4 anonim válasza:
Könnyen lehet hogy a légcsövébe kerül.
4/4 anonim válasza:
Ha nem fulladásos halál a cél,akkor a melléküreg gyulladást, heveny orrdugulást is lehet kezelni orrba öntött vízzel. Tőlünk nyugatabbra nem számít ritkaságnak a háztartásban a Neti Pot nevü edényke, amivel az orr-beöntést meg lehet csinálni. Langyos vízbe kevés sót tesznek és beöntik az egyik orrlukon. Ez átcsordogál a két arcüregben és kifolyik a másik orrlukon, sokszor csúnyaságokat is kisodorva. Én már kipróbáltam, először szokatlan, de semmi borzasztó, sőt utána könnyedébben kifújható a maradék váladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!