Mitől vagyok állandóan rosszul? Már megőrülök ettől!
Figyelt kérdés
1-2 hónapja kb, hogy majdnem minden egyes nap akár többször is rámjön a hányinger, és tudni kell, hányásfóbiám van, néha már remegek is, aztán egy idő után elmúlik. Ugyanígy 1 hónapja elkaptam ezt az 1 napos hányós vírust, pedig 10éve nem hánytam. Azóta félek tömegközlekedésen utazni, félek közösségbe, rendelőkbe menni, állandóan fertőtlenítem a kezem kézfertőtlenítővel, mindig kezet mosok a munkahelyen is. Ma sokat kellett metróznom is, és hazafelé már rámjött a rosszullét, a hányinger, és az van bennem, hogy mi van, ha újra elkapom ezt a vírust? Nagyon félek ettől, tudom, beteges, de nem tehetek róla. Páran azt mondják, hogy az idegesség/stressz miatt van, hogy ennyire pánikolok. De nem tudok már mit csinálni, most is rosszul vagyok, hazajöttem, lepihentem, fe az émelygés még mindig rajtam van, és nagyon félek, hogy újra elkaptam. segítsetek, könyörgöm, mert én ezt már nem bírom, nem tudok normális életet élni, bele fogok ebbe bolondulni.2019. okt. 14. 16:30
2/9 anonim válasza:
Ne kilnikát keress mert ez nem a területük , a tudalalatti blokkokat beidegződéseket a kineziológus oldja .
3/9 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül pánikbeteg?
4/9 A kérdező kommentje:
Jártam 4 éve pszichológushoz, aztán pszichiáterhez is. Magamtól gyógyultam ki, mert 4évvel ezelőtt kezdődött, de pár hónap múlva el is múlt. Kineziológusról még nem hallottam egyáltalán.
2019. okt. 14. 16:40
5/9 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam rajta, hogy esetleg pánikbetegség, de nem tudom, régebben édesanyámnak is volt pánikbetegsége, de ő a házból sem mert kimenni, szóval nem tudom, az orvosok sem mondtak igazából semmi konkrétumot, mikor legelőször kezdődött 4éve.
2019. okt. 14. 16:41
6/9 anonim válasza:
Pszichológus.De ha émelyegsz, hányingered van, azért igyál meg néhány korty hideg, szénsavas kólát. Lenyugtatja a gyomrodat. Valósan is segít (a gyomorsavhoz hasonló savak vannak benne, enyhén fertőtlenít), és pszichésen is, mert úgy fogod érezni, hogy tettél valamit, és nemcsak tehetetlenül feküdtél.
7/9 anonim válasza:
Nem leszel beteg! A kólás ötlet nagyon jó. Én is ajánlom. Ha régen voltál "olyan" beteg, akk kicsi az esélye h olyan betegségeid legyenek. Nyugi!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Mondjuk a kólától is félek, az elmúlt időben nagyon sokat ittam, most kezdtem róla leszokni. De most is olyan furcsán érzem magam, azóta csak fekszem az ágyban, mióta hazajöttem, gyengének érzem magam:( remélem, tényleg nem leszek beteg újra!
2019. okt. 14. 18:32
9/9 anonim válasza:
Lehet ételallergia is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!