Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem érzem jól magam?

Nem érzem jól magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma 9órakor ébredtem fel.Elég nehezen ébredő vagyok és elég későn tudok reggelizni,de azért ébredés után mindig eszek pár falatot,hogy mégis valami legyen a gyomromba.Ez most is így volt,viszont evés után elkezdett égni a gyomrom,hányingerem volt egész délelőtt.Majd párommal összevesztünk egy pitiáner dolog miatt és megszédültem.Szerintetek mi lehet a gond??

Terhes nem vagyok,mert nem rég múlt el a nigondok,illetve van egy 11hónapos kislányunk.

2019. szept. 25. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A szédülés vérnyomás oka is lehet.Ha ég a gyomrod meg sok lehet a savad.Biztos,hogy megfelelõen szoktál enni?
2019. szept. 25. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Azóta ég a gyomrom,amióta a kislányunk megszületett,terhesen is égett,de nem ennyire,hogy hányingerem legyen
2019. szept. 25. 13:11
 3/3 anarchy666 ***** válasza:
Szerintem reflux lehet a háttérben, menj el háziorvoshoz vele.
2019. szept. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!