Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ebben a melegben gyakori a...

Ebben a melegben gyakori a rosszullét/ill. ájulás vérnyomásleesés miatt?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene?
2010. júl. 15. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Rekkenő a hőség az biztos, kinek mennyi a tűrőképessége, az kortól is függ. Mindenkit megvisel. Én például vizes pelenkával a nyakamban indulok el a városba, mert sajnos mennem kell. Lesz még nálam enyhén dúsított ásványvíz, amibe citromlevet csepegtettem. Vigyázz magadra, és egymásra. Szép napot kívánok!
2010. júl. 15. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire gyakori, én nem ismerek senkit akinek lett volna eddig. Mindenki panaszkodik persze hogy milyen meleg van, de én nem értem...

Mindenesetre igyál sok hűtött ásványvizet, az biztos segít!

2010. júl. 15. 09:48
 3/4 anonim válasza:

Szia!

A folyadék utánpótlás valóban nagyon fontos, ne várd meg, hogy szomjas legyél.

Ha a munkahelyed nem szabályozza be, öltözködj lazán, vékony, ne műszálas anyagú, világos színű ruhát viselj, kalappal, kendővel védd a fejed is.

Vízpart mellett könnyebben elviselhető a hőség, vigyázz Magadra, kitartás!

2010. júl. 15. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem hőség nélkül is jön a rosszullét... ha pl reggel felkelek vagy hirtelen felállok, szédülök, elsötétül minden, de pár másodperc múlva elmúlik.
2010. júl. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!