Mi a fene lehet ez? Kezd megijeszteni valakinek volt hasonló?
Nagyon megfáztam kb. 4-5 napja, nem tudom ezzel összefügghet-e a dolog. Szóval első egyetemi napom után mentem haza - nagyon stresszeltem egész nap - és random pár másodpercre bebizsergett a fejem egy részen. Soha nem volt ilyenem! És még csak 21 éves vagyok. A hipochonder fejem egyből besz@rt hogy jóég agyvérzés de nem fájt semmim, nem zsibbadt semmim.. Ez iszonyatosan megijesztett, azóta napi 1x előjön nagyon rövid időre. Ez lehetne a sok stressz hatása? Vagy valami vírus mellékhatása megfázásom miatt?
Menjek neurológiára,vagy hova kell ezzel? Rettenetesen félek mi ez.
Istenem nagyon remélem! Iszonyat stresszes tudok lenni mert megijesztenek az ilyenek. lehet valaki csak átsiklik rajtuk azzal, hogy "hát igen sokat stresszelek a napokban" én meg betudom minden komoly dolognak..
Az megnyugtat, hogy neked is volt stressz alatt és elmúlt. Lehet kellene B vitaminokat szednem, vagy valami?
Neem,szerencsémre nem oda járok :D
Próbálok relaxálni most már, meg többet pihenni. A második hét már annyira nem volt ijesztő, kezdek beolvadni.
Néha úgy irigylem azokat az embereket akik letojnak mindent és nem stresszelnek jelentéktelen dolgokon..
Ha valaki esetleg ide kerülne hasonló gonddal: ki kellett magamat rendesen pihennem és lazítani kellett tudatosan. Pár napja így végre nem érzem(:
Magnéziumot és B vitamin+ tablettát szedek és egy Nervenpflege nevű gyógynövényes nyugtatót. Sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!