Mitől szedulok?

Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ezzel a kérdéssel így odamégy egy orvoshoz, akkor még háromezret feltesz, mert a szédülés olyan tünet, mint a hányás meg a kiütés a bőrön. Ezer meg egy oka lehet. Menj el egy orvoshoz.
2019. szept. 18. 08:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Voltam már , de most erdekelne a lehető legtöbb ok ami miatt lehet szedulni
2019. szept. 18. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a lehető legtöbb ok érdekelne, akkor beírnád google-be, és kidobná a legtöbbet.
2019. szept. 18. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán milyen jellegű a szédülés, mikor szédülsz, stb?
2019. szept. 18. 08:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Most két napja nagyon. Mozgásra stb de fekve is olyan mintha pozicionalis vertigo lenne egyfajta bizonytalanság érzés
2019. szept. 18. 09:14
 6/10 Meton ***** válasza:
Vérnyomás, cukorbetegség, mérgezés. Pl ha hirtelen felkelsz, akkor a szív nem tudja azonnal kiegyenlíteni a megnövekedett vérnyomást, így az agy kevesebb vért kap, oxigénhiányos lesz és szédülni fogsz. Pár mp alatt helyre áll. De bármi miatt kevesebb vért kap az agyad, szédülni fogsz. Vagy ha csak kevesebb oxigént, akkor ugyanaz.
2019. szept. 19. 12:39
 7/10 Meton ***** válasza:
Tehát leginkább az a kérdés, miért nem kap elég oxigént az agyad. Ez lehet trombózis is, bár akkor már régen rossz. Mozogj többet, sportolj, attól elmúlik.
2019. szept. 19. 12:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Már már mozogtam valamennyit valóban eléggé mozgás szegény életmódot elek lehet ettől van?
2019. szept. 19. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szédülhetsz pl. attól is, ha a nyaki gerinccsigolyáiddal van valami baj, kopás pl. Nem számít, hogy fiatal vagy, lehet kopásod akkor is. Mindenképpen kérj egy röntgen beutalót, hogy nézzék meg, valamint a pajzsmirigyedtől is lehet. Nekem csak az akupunktúra segített, mikor hasonló cipőben jártam, már a fejem sem mertem elfordítani. Azóta sem szédülök.
2019. szept. 20. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Még valami eszembe jutott. Próbáld ki, hogy sima B6 vitamint veszel, a legolcsóbbat, amit az Egis gyárt. Nem magnneb6-ot, hanem a simát. Abból vegyél be kettőt. Amíg nem jutottam el akupunktúrára, nekem némileg elviselhetőbbé tette.
2019. szept. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!