Nem tudom mit csináljak? Egész évben nem volt január 1. -ét leszámítva egyetlen nap sem, hogy ne kellett volna munkaügyekkel foglalkoznom. Teljesen kimerültem.
Figyelt kérdés
Szeretem a munkámat, a munkatársaimat de egész évben nem voltam szabadságon annyi volt a teendő. Csak 1-1 napokat vettem ki, hogy hosszabb legyen a hétvége de akkor is minden alkalommal felhívogattak, hogy mit kell azonnal elintézni. Így nem tudtam mentálisan pihenni. Még mikor vírusos hasmenésem volt és csak a wcig bírtam derékszögben elmenni is hívogatott a főnököm és félhullán intéztem az ágyból a dolgokat telefonon. Aztán nyaggatott mikor megyek már dolgozni. Szörnyű volt hogy nyugodtan gyógyulni sem tudtam, azt is sietve kellett. Kikészültem teljesen. A héten már alig tudtam aludni, így annyira szarul vagyok, hogy mindenhol le kell támasszam a fejem, és eljutottam odáig, hogy már semmi nem érdekel. Iszonyatos feszültség van bennem ami szétfeszít és nem tudom levezetni és rosszul vagyok tőle. Tudom vegyek ki szabadságot, talán most meg is tehetném pár napra. De az sem érdekel. Nem tudnék mit kezdeni magammal ebben az állapotban. Csak azt érzem, hogy mindent csak KELL csinálni. Dolgozni, bevásárolni, enni, fürödni....stb. Még sosem éreztem így magam, nem tudok mit kezdeni a helyzettel.2019. szept. 6. 21:14
11/13 anonim válasza:
mentális kimerlésre hvatkozva is lemehetsz táppáénzre főleg ha oylan a munkakör
12/13 A kérdező kommentje:
Mivel mára a gyomrom is felfordult és hőemelkedesem is lett...ha nem gyógyulok meg holnapa kénytelen leszek orvoshoz menni. Mert ma majdnem összeesetem amíg elintéztem valamit a városban.
2019. szept. 9. 20:22
13/13 anonim válasza:
Akkor mindenképp menj orvoshoz. Tudom, hogy a táppénnz kevés, de most fontosabb, hogy tudj pihenni és helyrejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!