Mitől érezhetem így magam?
Figyelt kérdés
Sokszor rámjön egy ilyen mellkasi diszkomfort érzés ami nem is fájdalmas csak olyan kellemetlen úgy érzem mintha nem lenne rendben valami nehézlégzés , és olyan fura érzés jön rám nem is lehet leírni ilyen halálfélelem hogy lesz valami bajom kivizsgálásokon nem találtak eddig semmit egyre ritkábban jön elő , de elég zavaró tud lenni mert nagyon megijeszt.2019. aug. 26. 23:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem enyhe panikbetegseg lehet. A vizsg. kimutattak volna ha mas lenne. Ne ijedj meg mert ha panik akkor csak az agyad jatszik veled. Egeszseges vagy!
2/2 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá csak gondoltam hogy a pánikroham még ha enyhe is nem tart órákig .
2019. aug. 29. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!