Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mi lehet a bajom?...

Szerintetek mi lehet a bajom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Gyakran szédülök reggelente. Felébredek és ahogy megmozdítom a fejem már szédülök, szóval fel sem kell állnom, ezért gondoltam, hogy vérnyomás nem lehet. Ilyenkor egész nap furán érzem magam és fáj a fejem is (hátul). Orvosnál már voltam a vérnyomást kizártuk, vérvételen is voltam magas lett a vas és a totál vaskötő kapacitás, de azt mondta rá,hogy az nem baj, ennyivel abba is hagyta a kutatást. Szerintetek köze lehet a szédüléshez a vasnak?
2010. júl. 13. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem max csak a vashiány okozhat hasonló tüneteket. Úgy gondolom egyszerűen csak a meleg teszi, próbálj meg kicsit többet inni.
2010. júl. 13. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:

SZia!

Én hónapok óta szédülök, napi szinten elég sokszor.

A vérnyomásom rendben, vérvétel tökéletes eredményeket mutatott, neurológus szerint is jó minden.

De szédülök, mint állat, és nem tudok ellene tenni :(

Remélem Neked hamar elmúlik majd és nem szívsz vele ennyit!

2010. júl. 13. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alváshoz is lehet köze, esetleg keveset, vagy túl sokat alszol (túlalvás esetén egész nap olyan zizegős a feje az embernek), vagy az is lehet, hogy rossz a párnád, rossz pozícióban tartja a fejed. Rossz testhelyzetben alszol. Valami az alvás körül, az is lehet, hogy az éjszakai meleg. Nyitott ablaknál alszol? Próbáld szellőztetéssel, ventillátorral, vagy nappal próbáld ki, milyen párna nélkül feküdni, és ha bírod, akkor próbáld meg egy éjszakára.

Szerintem nem orvosi dolog, bár nem vagyok orvos. Ha nem múlik a nyár végére, csinálj új labort.

2010. júl. 13. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Fülészetre is el kell menni, a fülben van az egyensúly központ.Kevesen gondolnak ilyenkor fülészeti problémára, de gyakori.
2010. júl. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!