Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan küzdjem le?

Hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés

- munkakörömet nem igazán szeretem, nagyon lapos, nincs fejlődési lehetőség, nem lendít előre, még csak húz le a közérzetemen

- fiatal párként családot szeretnénk alapítani, de a város és közvetlen környéke ahol dolgozok már nagyon drága, nem nekünk való, jelenleg szülőknél lakunk... jó lenne már egy saját jó állapotú, nem lepukkant családi ház, de nincs normális eladó

Sajnos ként fenti ok miatt szinte állandósult rossz közérzetem van, türelmetlen vagyok az élettel szemben, és már kialudni sem tudom magamat, hiába alszok, fáradtan kelek. Mit tegyek ellene, hogy ezeket elfelejtsem, ne gondoljak rá, ne tegye ki a szabadidőmet az ideális otthon kajtatása, stb.? Sportot hagyjuk ki ebből. Mert általában az az első válasz.

2019. aug. 6. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Költözzetek egy másik városba, ahol van munkalehetőség, de nem olyan drága, mint a mostani környéketek.
2019. aug. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!