Miért érzem azt néha hogy meg fogok halni?
Figyelt kérdés
Sokszor ha menni kell valahova (leginkabb ha autóval ) rosszul érzem magam és van egy olyan érzésem hogy inkább ne menjek vagy valami hasonló mert most meg fogok halni. Igazából nem vagyok szerintem depressziós bár régebben volt egy zurosebb idoszakom ami kicsit ki készített de már ezen túl vagyok elvileg. És amúgy annyira nem zavarna ha meghalnék azt kell mondjam bár nem vagyok rajta hogy meg is haljak egyszerűen nem érdekel.aztán amikor van ez az érzésem hogy meg fogok halni kicsit gorcsbe szorul a gyomrom hiszen attól hogy engem nem nagyon érdekel hogy meg halok e vagy sem még vannak olyan emberek akik miatt erdemes élnem. Tehát görcsbe szorul a gyomrom néha már hányingerem is van stb. De szokott olyan is lenni hogy pl anyukám el megy itthonról és azt érzem már nem jön haza többé vagy valami baja fog esni ezért sokszor el megyek vele oda ahova éppen menni készül. Vagy ha olyan helyre kell menni ahova annyira nem akarok akkoris sokszor már megy a hasam meg gyomor idegem van. Egyedül nem szeretek járkálni. Indulás előtt nagyon gyomor idegem van. Most is ahogy rá gondoltam rosszul lettem kicsit. Az iskola is ilyen reakciot vált ki belőlem. Volt már valaki hasonló helyzetben ? Mit tegyek ?2019. aug. 5. 22:02
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és fürdés közben is néha olyan érzésem van hogy valami rossz fog történni..
2019. aug. 5. 22:08
2/6 anonim válasza:
Nos, tortent eddig barmikor barmi? Nem.. Hisz elsz, es megirtad a kerdesed. Nem kell ragorcsolni a dolokgra, barmikor barhol erheti az embert baj, ilyen alapon sehovase mehetnenk mert bajunk eshet. Persze ez olyan hogy mas konnyen mondja, hogy jaj csak gondolj masra es jo lesz.
Nehez igy tanacsot adni, a sablonos dolgokat leírhatatnam de felesleges. Lehet atmeneti "hulyeseg" nalad. Majd kinovod, bar nem tudom mennyi idős lehetsz. Csak elj a manak, csinald a dolgod, legyel a barataiddal a csaladoddal
3/6 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és lány
2019. aug. 5. 22:26
4/6 anonim válasza:
Lehet pánikbetegség, pszichológushoz kellene menned.
5/6 anonim válasza:
Szia! tényleg meg fogsz halni egyszer és erre kezdesz rájönni. ne félj, innentől sokkal érdekesebb lesz az élet.
én is átestem nagy rettegéseken, ha szeretnél, beszélgethetünk kicsit:) Dávid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!