Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lehet? Mostanában...

Mi bajom lehet? Mostanában nagyon fáradt vagyok, energiahiányom van, olyan nyomott vagyok, nehezen mozgok, olyan érzésem is van, mint mikor hőemelkedésem van.

Figyelt kérdés
De közben melegem van. Lehet, hogy a meleg és változékony idő miatt? De egészségesen eszem. Eszek sok zöldséget,gyümölcsöt,teljes kiörlésű kajákat, sok vizet iszok, stb...Szedek vitaminokat is. :S
2010. júl. 12. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az idő miatt.. velem is ez van, bár nekem nincs melegem.. inkább csak kevés az oxigén, vegyél mély lélegzeteket, több oxigén jut a szervezetbe és kicsit talán jobban leszel. Nekem be szokott válni, csak magamtól sosem jut eszembe :$ De köszi hogy eszembejuttattad:D
2010. júl. 12. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
xD
2010. júl. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!