Miért kell valakinek napi 6,7,8? Akkor is ha nem dolgozik?
Van egy közeli ismerősöm, aki képes ennyit fogyasztani. Simán tej nélkül, egyből legúzza, nem órákig szürcsöli.
Tegyük fel, hogy hétvégén felkel 7-kor, 1 kávé.
Egy óra múlva elmegy boltba, 2. kávé.
Egy óra múlva hazatér, 3.kávé. tehát kb 9kor már a 3.adagnál tart.
Ebéd elött valamikor 4. Majd ebéd után 5. És még délután 2-3. Közben nem csinál semmit, pihen,nem kell a koffein. Néha még el is alszik ebéd után, amit nem értek, hogy ennyi kávé után hogy lehet. Meg úgy egyáltalán csak úgy ülni és nézni, amikor úgy fel kéne pörögnie ettől az iszonyat adagtól :)))
Én is ilyen voltam.
Olyan jókat alszom kávé mellett :D most viszont terhes vagyok, nincs kávé :) csak napi 2.
Nem mondanám aluszékonynak, mert 6-7 körül szokott felkelni.
Már próbáltam neki mondani, hogy kicsit sok ez az adag, de az volt rá a válasz, hogy mindig csak pár kortyot iszik, szájízesítőnek :D Na igen, csak ez a pár korty szerintem nem pár korty, hanem egy rendes adag.
Hát ha én ennyit innék szerintem szétrobbanna a szívem, elképzelni se tudom, hogy 2-nél többet igyak. Pedig én tejjel iszom, és 3-4 óráig szürcsölök egy pohárnyit :)
Elég ramaty kv-kat főzhet.
Meg persze nem csoda ha álmos, mi a fenének hétvégén a rendes 10 óra helyett már 7-kor felkelni?
annyira nem ramaty. volt már olyan, hogy estefelé ittam belőle, és éjjel nem tudtam aludni :)
Hát igen, egyébként imádom, amikor reggeles vagyok a héten és várom a 7végét, meg hogy aludhassak 8-ig, 9-ig, de ő felkel fél 7-kor és tudja hogy minden sz@rra felébredek :D
Ha igy folytatódik, én is rászokok a 10 kávéra xd
Tök jó ilyenkor kelni, du 2-re meg olyan vagyok mint a mosott fos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!