Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hirtelen álmosság?

Hirtelen álmosság?

Figyelt kérdés
Hirtelen nagyon rámtört az álmosság, fáj a fejem és enyhén hányingerem van. A hasam alja is fájt az előbb, de az már jobb. Elég sokat idegeskedek mostanában? Okozhatja az idegesség? Vagy az időjárás? A hirtelen erős álmosság a legfurcsább
2019. aug. 2. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem az időjárás,én is így érzek ma az edzésen majdnem elájultam pedig azért nem szokott ilyen lenni :D
2019. aug. 2. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ma mindenki így van.....itt az eső. A biltban majdnem lefejeltem a pultot.
2019. aug. 2. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Nálunk is az egész családban mindenki kókadt. Nagyon félek a hanyastol, remélem nem arról van szó, hogy benyaltunk valami vírust:(
2019. aug. 2. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az időjárás a ludas, de ha kipróbálod a zöld-kávét máshogy frissülsz fel mint a sima kávétól, elalváshoz meg a citromfű teát próbáld ki egy kis mézzel úgyis szezonja van :)
2019. aug. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!