Nem vagyok jól és gyengének érzem magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Elmúlt pár napban nem érzem túl jól magam.Van egy 9hónapos kislányom,aki bearanyozza a napjaimat,imádok vele lenni.Viszont elmúlt pár napban olyan vagyok ,mint egy lajhár.Reggel fáradtan kelek este még fáradtabban fekszek le.Elkell menni valahova kb a babakocsira támaszkodok annyira álmos,fáradt vagyok.Kicsi átalussza az éjszakát 9kor fekszik,reggel 6kel.Én éjfél fele fekszek reggel a kicsivel ébredek.Segítségem a férjem nagyon ritkán 1-2havonta pár órára mama vigyáz rá.Alapbetegségem amiről tudok herincferdulés,vashiány,de erre szedtem tablettát hónapokig,ez nem kéne már ,hogy baj legyen.Dohányoztam a terhességig,azóta nem cigizek amióta megtudtam,hogy terhes vagyok.Újabb terhesség nem áll fent ez tuti fix.Vitaminhiányos lennék vagy még mindig a hormonok játszanak velem?? Szoptatni se szoptatok már.Elapadt a tejem,bár pár cseppet még kitudok magamból préselni.2019. júl. 31. 09:51
1/10 anonim válasza:
A vaspótlás eredményét kontroll laborral ellenőrizték? Mikor volt utoljára labor? Vérnyomás?
De lehet, hogy csak kimerült vagy, érdemes lenne több segítséget igénybe venni, akár szomszédokét vagy rokonokét, barátnőkét is.
2/10 A kérdező kommentje:
Volt kontroll vérvétel vashiány miatt az akkor rendben volt.Pont elérte a normál vasszint alsó határát.Sajnos több segítséget nem tudok igénybe venni,anyukám dolgozik,ő akkor vállalja be az unokát ha szabadnapos.
2019. júl. 31. 10:06
3/10 A kérdező kommentje:
Férjem az akire tudok ilyen téren számítani.Haza jön a munkából és nem az az első,hogy betesped az ágyba,hanem átveszi a kislányt.Akkor én takarítok,rendet rakok,néha van csak hogy alszok du.án a gyerekkel.
2019. júl. 31. 10:08
4/10 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmre sem tudok számítani,mert ott 3kisgyerek van.A szomszédokkal nem olyan a viszony,hogy rá bizzak egy gyereket.Nincs rossz visszony csak köszönő van ennyi...
2019. júl. 31. 10:09
5/10 anonim válasza:
És mikor hagytad abba a vaspótlást? Ha épp a határon volt a kontrollkor és azóta nem szeded, vígan visszacsökkenhetett.
Ne legyél maximalista, pl nem kell mindennap takarítani, ételt lehet rendelni is (nem vészes árban), add meg a szervezetednek, amire szüksége van, hiszen a 9 hónap hónap terhesség, a szülés meg a szoptatás ameddig tartott, nagyon sokat kivesz az emberből, idő kell a regenerálódásra. Igyekezz emberek közé menni, ne legyél a 4 fal közé bezárva. Szabadságra nem megy a férjed most nyáron?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele a 4 fal között szerintem.Megyek vele játszótérre ,boltba srb.De most volt itthon 3 hetet,oda voltunk 1 hetet tesómnál,jött a kicsi is.
2019. júl. 31. 11:30
7/10 anonim válasza:
És nem voltál jobban, amikor kevesebbet dolgoztál és társaságban voltál?
8/10 A kérdező kommentje:
Fáradt voltam akkor is,mert 12órás munkahelyről jöttem el szulni,de ennyire nem.De ezt a fajta fáradságot pár napja érzem.Amit még tudni kell rólam utálom a meleget,nehezen bírom
2019. júl. 31. 12:16
9/10 A kérdező kommentje:
Irta valaki ,hogy macimaéostának se kell éenni,ebbe igaza van,én is ezt vallom.Ugye a kicsi miatt minden nap feltakarítok felporszívózok.Házi munkát csak hétköznap,hétvégén nem csinálok.
2019. júl. 31. 12:18
10/10 anonim válasza:
Nem kell mindennap porszívózni, semmi baja nem lesz a gyereknek a napi portól. 1 héten egyszer elég! Racionalizálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!