Gombóc a torokban! Ez lehet allergia? Többi lent.
40 évig éreztem gombócot, nyomást a torkom alatt. 101 gyomorbetegséget diagnosztizáltak + lelki nyavalyák tömkelege. De 6 éve sikerült kimasszíroznom, és köszönöm azóta nagyon jól vagyok. Gyógyszer, és orvosellenes lettem.
Neked is azt tanácsolnám, hogy sürgősen keress másik háziorvost, olyant aki tiszta lappal indít! Ha gondolod tudok mondani néhány dolgot!(priviben)
A gombócérzet attól van, hogy kilyukad felreped a nyelőcső belső hártyája és bebújnak alá ételdarabkák!
Persze gyomorsavcsökkentő tablettával rögtön csillapodnak a tünetek, de a parányi repedés az nem gyógyul, mert alatta van az ételdarabka. Ezt az orvosok nem láthatják, mert az endoszkóp kifeszíti maga előtt a hártyát, és amúgy is, egy fekete-fehér képen egy vérérnek tűnik minden ilyen elváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!