Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Meleg hatására vörös foltok...

Meleg hatására vörös foltok mik ezek?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, kifejezetten sportos, egészséges életmódot élek és az elmúlt 1 évben észrevettem, hogy meleg hatására, tehát ha biciklizek a napon és izzadok meg szex után, pontokban jön ki egyre nagyobb területeken a nyakamtol a mellkasomra.. nagyon udnorito mintha valami betegségem lenne, teljesen elveszi az önbizalmam, együttlétek után olyan mintha zavarban lennék és nem magyarázhatom el mindnekinek, hogy ez elvileg valami allergia. Mi lehet ez, hogy lehet megszabadulni tőle? miért csak most jött ki és meddig fog terjedni? még csak a melleimen van meg a nyakamon
2019. máj. 27. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Javaslom menj el egy allergiatesztre a www.vegateszt.hu

Nekem is volt so kminden rejtélyes kiütés, fájdalom,gyulladás és kiderült mi a gond. Lehet a klórtól is...lehet, hogy valamilyen kemikáliára vagy allergiás ami a tusfürdőben van vagy egy tápanyagra. Ott ki fog derűlni.

2019. máj. 27. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi volt a végén? Nálam is ez van.
2022. máj. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!