Tej allergia vagy intolerancia áll fenn esetemben?
El vagyok keseredve. Az életbe nem fog kiderulni hogy a tej melyik összetevőjere vagyok allergiás vagy érzékeny?
Nos amíg nem ettem tejet leugrott rólam 8 kiló. Amint ettem kísérlet képpen rosszul voltam egyből de aztán valamennyire mehszoktam. Most kitalálta valaki hogy a laktóz menteset ehetek plusz a többit is laktaz enzimmel, de ettől még olyan szinten rosszul vagyok hogy most fogok laktóz intolerancia tesztet csináltatni.egyszer már volt tej allergia verteszt de akkor már elhagyoban volt nekem a tej és negatív lett. Már totálisan össze vagyok zavarodva és elegem van. Van itt valaki aki átment ezeken a dolgokon?
Várd meg a teszteredményt. Ha genetikaira mész, az a hajlamot mutatja ki. Ha kilégzésesre, akkor az a jelenlegi állapotot. Szóval mindenképp kiderül, ha laktózintoleranciád van.
Az allergiatesztet pedig ismételtesd meg. Mivel eszel tejeset, reális eredményt kell adnia. (A laktáz tabletta ezt az eredményt nem befolyásolja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!