Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ha vegán leszek jobb lesz az...

Ha vegán leszek jobb lesz az egészségem?

Figyelt kérdés
Tej és glutén érzékeny vagyok! Mindig is ki akartam próbálni a vegánságot, de nem tudom hogy jó lenne a szervezetem re nézve. De attól rosszul érzem magam hogy nézni kell mindenen a glutént és tejet, meg az orvos is mondta hogyha eszek tejes/gluténos kajákat az árthat

2018. nov. 9. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Természetesen nekünk is az egész családunknak kéne egy jó nagy életmódváltás mert én hiába piszkálom őket hogy kitudja mi van abban a bolti felfújt virslibe és a többi hús és tejtermékbe.
2018. nov. 10. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ésszel csinálod, akkor rendben leszel. Ha csak pl almát és zacskós salátát akarsz enni, akkor nyilván nem. Vagy ha oreon akarsz élni (mert hogy az is vegán)

Keress recepteket, nagyon sokféle található, biztosan jobban fogod érezni magad, tekintve, hogy 2 féle intoleranciád is van. Hajrá :)

2018. nov. 14. 02:37
 13/14 anonim ***** válasza:

az utolsó leírta a lényeget: attól függ, hogyan fogsz kajálni.

mivel tej- és gluténérzékeny vagy, máris jobb a helyzet, mert nem fogsz a hús helyett kenyeret meg csokit enni.

2018. nov. 14. 10:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már több mint 1 hete vagyok vegán és természetesen érzem a különbséget.
2018. nov. 15. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!