Sotret vagy más?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
15ev.lány vagyok már nagyon régóta vannak pattanásaim, nem azok a tini pattanások hanem gyulladt és sebes pattanásaim voltak
Voltam bőrgyógyásznál
Felírt pár krémet Skinoren, stb...
Mindegyikkel kentem és azt mondta ha nem változik menjek vissza és ad belső gyógyszert
Kentem a krémekkel és most fogyott el
De a bőröm állapota nem nagyon változott szóval gondoltam vissza megyek
Holnap kell vissza mennem
Utána olvastam milyen belső gyógyszerek vannak és egyenlőre a Sotreten kívül nem láttam mást olvastam milyen durva gyógyszer és kezdek félni egy kicsit remélem nem ezt fogja felírni
Valaki esetleg járt már így ebben a korban
Ha igen mit írt fel?
2018. nov. 4. 20:31
1/4 anonim válasza:
Első körben antibiotikumot szoktak felírni, az 1-2 kúráig szokott segíteni. Accutant 18-20 éves kor előtt csak nagyon indokolt esetben szoktak írni, ilyen fiatalon nagy az esélye, hogy kiújul az akne, és kelleni fog még egy kör belőle pár év múlva.
2/4 A kérdező kommentje:
Aaaaa nagyon szépen köszönöm!
2018. nov. 4. 20:54
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki a Villanófényes Akne kezelést, az el fogja mulasztani a gyulladásaidat és helyre hozza a bőröd. Így nem fognak kialakulni az akne hegek sem. Ha kell tudok ajánlani neked olyan helyet ahol kipróbálhatod.
4/4 anonim válasza:
En 16 évesen csinaltam végig egy sotret kúrát 7 hónapig. Előtte minden mással próbálkoztunk de semmit nem javult a helyzet. Szerintem nagyon megérte gyönyörű lett a bőröm mar nyolc év telt el azóta és azóta is minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!